Zašto odabrati nas?

Magma je kreativna agencija fokusirana na osmišljanje i izgradnju visoko interaktivnih digitalnih korisničkih iskustava. Magma spaja umjetnost, dizajn, informacijske tehnologije u novi uzbudljivi komunikacijski koncept.

Posao obavljamo u bliskoj konsultaciji sa našim partnerima, jer su iznenadne ideje ono u čemu smo dobri. Svaki projekt zahtjeva detaljnu analizu i svjež pristup te kreativnu implementaciju.

01.

Uvid u projekat

Instrukcije klijenta, referentne tačke.
02.

Istraživanje

Trendovi, komparacije.
03.

Strategija

Analiza i odluke.
04.

Izrada projekta

Sam proces izrade.
05.

Prezentacija

Pregled, povratne informacije, izmjene.
06.

Lansiranje projekta

Završna faza.

BRENDIRANJE

Svaki brend mora da ponudi potrošačima nešto jedinstveno. Značajan, jedinstven brend pozicionira vašu kompaniju na vodeće mjesto i šalje poruku ciljanoj publici.

WEB DIZAJN

Vizualno atraktivan dizajn može privući neposredno povjerenje i utvrditi kvalitetu vašeg brenda. Stvaranje potencijalnih klijenata i povećanje vašeg poslovanja od velike je važnosti za nas.

MARKETING

Marketinški plan je vaš putokaz do uspjeha. To je smjernica koja osigurava da postignete vaše ciljeve u okviru budžeta, kao i da vaš poslovni uspjeh nastavi rasti kroz buduće strategije.

FOTOGRAFISANJE

Komercijalna fotografija je fotografija koja se koristi za prodaju ili oglašavanje. Fotografije koje vidite u časopisima, on-line publikacijama, plakatima ili CD omotima spadaju u komercijalnu fotografiju.

GRAFIČKI DIZAJN

Grafički dizajn igra veoma važnu ulogu kod svakog kupaca. Sve može početi jednostavno privlačeći pažnju klijenta sa smiješnom, privlačnom ili zanimljivom slikom na prikaznom ili društvenom medijskom postu.

WEB HOSTING

WEB Hosting je posao skladištenja, posluživanja i održavanja datoteka za jednu ili više web stranica. Važnije od računarskog prostora koji se pruža za datoteke web stranica, jeste brza veza s internetom.
0
Projekata
0
Šoljica Kafe
0
Godina Na Tržištu
0
Linija koda